Avantajele accesării serviciilor unui Psiholog Online

computer 768608 1920 2

Avantajele accesării serviciilor unui Psiholog Online

Având în vedere contextul pandemic, multitudinea problemelor cotidiene, distanțele mari pe care le parcurg zilnic, mulți oameni aleg să acceseze serviciile unui psiholog online.

Psihoterapia online este o metodă flexibilă si sigură, care se pliaza pe nevoile omului modern, ocupat și supraresponsabilizat. Studiile au arătat ca psihoterapia online are aceiași eficacitate ca și cea desfăsurată fizic in cabinet, având avantajul că  poate fi accesată din confortul casei tale.

Ședințele cu un psiholog online sunt utile celor care nu se pot deplasa la cabinet din diverse motive (teama de infectare cu noul coronavirus,  un program de lucru incărcat, distanța mare față de cabinet, copii de îngrijit, traiul în alt oraș sau în alta țară).

Care sunt avantajele accesării unui psiholog online?

Este sigur si accesibil, tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi un psiholog online cu a cărui muncă rezonezi si sa te programezi telefonic sau pe email.

Este mai ieftin, întrucât nu mai cheltuiesti bani pe transport.

Este mai eficient, pentru că nu mai pierzi timp pe drum spre cabinet și înapoi spre casă.

Este convenabil, pentru că te poti conecta de oriunde, singura condiție fiind să ai o conexiune bună la internet.

Cum poți lucra cu mine ca psiholog online?

Oricare ar fi motivele tale pentru care nu te poți deplasa fizic la cabinetul meu din Piața Victoriei, sunt aici să te ajut. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa obții o programare sunând sau scriindu-mi pe numărul de whatsapp al cabinetului – 0756285235 sau trimițându-mi email la psiholog.sabinavasile@gmail.com. Vom agrea împreună o zi și un interval de timp, iar apoi ne vom întâlni online!

Lasă un răspuns

Close Menu