Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 • Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica datelor personale ale clientilor nostri, inclusiv datele colectate, utilizate sau dezvaluite in timp ce utilizeaza site-ul companiei noastre, disponibil la adresa www.sabinavasile.ro
 • Ne angajam să procesam datele dvs. personale in mod corespunzator si sa protejam confidentialitatea datelor personale furnizate de dvs. in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679.
 • Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal împotriva utilizării incorecte și pentru a le menține în siguranță. Credem că este important să va informăm despre modul în care vom folosi datele dvs. personale.
 • Prin urmare, va încurajăm să cititi cu atenție Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

CINE SUNTEM?

 • Vasile Oana Sabina-Cabinet Individual de Psihologie, societate care inglobeaza SabinaVasile.ro, furnizorul dvs local
 • Pentru procesarea comenzilor telefonice/online si pentru a onorara livrarea acestora, ne vom folosi de datele furnizate de dvs(date si informatii personale)
 • Vasile Oana Sabina-Cabinet Individual de Psihologie, brandul sub care activeaza si SabinaVasile.ro, este o persoana juridica română, cu sediul in Vasile Oana Sabina-Cabinet Individual de Psihologie, CIF: 41739885.
 • E-mail Responsabil privind Protectia Datelor : psiholog.sabinavasile@gmail.com

CE DATE CU CARCTER PERSONAL COLECTAM DE LA DVS.?

 • Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când completati un formular pe site-ul nostrum pot include detaliile dvs de contact (date personale) precum numele dvs., adresa poștală și alte detalii de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon și adresa de e-mail.
 • Când ne urmariti activitatea pe plaforme social media precum Facebook trebuie să fiți familiarizați și să înțelegeți instrumentele furnizate de acele site-uri care vă permit să alegeți modul în care va furnizati datele personale în profilul dvs. de social media.
 • Compania noastra nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor, cu varsta sub 16 ani. Nu realizam activitati promotionale de marketing direct catre minori.
 • Orice persoana care ne furnizeaza datele personale garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu. In cazul in care are totusi loc o procesare a datelor cu caracter personal pentru o persona care nu este majora, vom sista procesarea acestor date odata cu luarea la cunostinta a acestui fapt.
 • Orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate. Minorii care nu au implinit varsta de 16 ani pot achizitiona servicii, solicita si primi comunicatii de la compania noastra numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

ÎN CE SCOP UTILIZĂM DATELE DVS.?

 • Vom folosi datele dvs. obținute online sau telefonic pentru procesarea si livrarea serviciilor catre dumneavoastra, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate.
 • Limitam datele personale pe care le colectam la ceea ce este relevant in vederea procesarii particulare a acestora. Nu procesam datele dumneavoastra personale in moduri care sunt incompatibile cu scopurile pentru care informatiile au fost colectate sau ulterior autorizate de dumneavoastra.
 • Prelucrarea datelor dvs in scop de marketing include prelucrarea datelor personale, în principal pentru trimiterea de comunicari personalizate despre produsele noastre prin diverse mijloace (cum ar fi prin e-mail sau SMS) in măsura în care vă abonați la newsletter-ul nostru.
 • Rețineți că vă puteți dezabona de la newsletter în orice moment și total gratuit prin instrucțiunile furnizate în fiecare comunicare.

CARE ESTE BAZA LEGALA PENTRU FOLOSIREA DATELOR DVS.?

 • Vă prelucrăm datele din diferite motive si temeiuri legale. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa serviciul dorit de la noi atunci când ne sunati dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimite newsletter-ul nostru.

CÂT TIMP VOM STOCA DATELE DVS.?

 • Vom prelucra datele dvs. pe perioada cât aveți statutul de client sau utilizator înregistrat (adică până când decideți să vă dezabonați). In ceea ce priveste activitatile de marketing vom prelucra datele dvs. până când vă veți dezabona sau veți anula abonamentul la newsletter.

CATRE CINE TRANSFERAM DATELE DVS?

 • Datele colectate de la dvs. sunt utilizate doar de membrii echipei noastre pentru indeplinirea scopului indicat in acesta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal, si anume: onorarea comenzilor dvs, activitati de marketing, confirmarea comenzilor, eventuale solicitati de feed-back, ca urmare a serviciilor prestate.
 • Datele dvs. Sunt utilizate doar pe plan national si doar in circuitul societatii VASILE OANA SABINA-CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

CARE SUNT DREPTURILE DVS. PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

 • Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. În unele cazuri, aveți și alte drepturi, spre exemplu, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos.
 • Aveti dreptul să ne solicitati să rectificăm datele pe care le avem deja.
 • Aveti dreptul sa ne solicitati să vă ștergem datele în măsura în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie să le prelucrăm astfel cum v-am informat mai sus sau în cazul în care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru.
 • Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptata exclusive pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, prin mijloace automate.
 • Dacă ne-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. în orice scop, aveți, de asemenea, dreptul să îl retrageți în orice moment.
 • Aveti de asemenea dreptul de a depune o plângere la autoritatea competentă de control al protecției datelor, respectiv catre : Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro web-site: www.dataprotection.ro

MODIFICĂRI ALE POLITICII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • Este posibil să modificăm informațiile cuprinse în prezenta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când vom aprecia că va fi necesar. În acest caz, vă vom comunica în diferite moduri prin intermediul sistemului (de exemplu, printr-un anunț tip banner, printr-o fereastră pop-up sau printr-o notificare push) sau vă vom transmite la adresa de e-mail atunci când modificarea în cauză este importantă pentru confidențialitatea dvs., astfel încât să puteți verifica modificările, să le evaluați și, dacă este cazul, să vă opuneți sau să anulați orice serviciu sau funcționalitate. În orice caz, vă sugerăm să verificați periodic prezenta politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazul în care există modificări minore sau dacă introducem o îmbunătățire interactivă, profitând de faptul că veți găsi întotdeauna prezenta Politică ca punct de informare permanent pe website-ul nostru.
Close Menu