Ce spun clienții ?

Am facut terapie Cu Sabina timp de 4 luni.
Am inceput intr-o perioada in care eram la pamant din punct de vedere financiar, si implicit emotional.
In principiu am rugat-o sa ma ajute sa ma inteleg mai bine pe mine si de ce fac anumite lucruri.
Am avut multe constientizari impreuna cu ea, legat de conditionarile financiare insa si pe planul personal, mi-a salvat relatia ca nu stiu ce decizii as fi luat fara ajutorul ei, in principal sa inteleg eu ce vreau de la mine si de la altii.
M-a ajutat faptul ca am avut perspectiva unei persoane neutre, in unele situatii mai complexe prin care am trecut.
M-a ajutat sa constientizez ca sunt prea aspra cu mine si ca oricat ceilalti m-ar lauda si aprecia, la mine nu ajungeau de mine. Eu eram in calea mea.
M-a ajutat sa constientizez ce imi doresc de la un barbat, mai in profunzime.
A luat pe umerii ei mai multe roluri decat cel de psiholog, si anume: consultant business, marketer, SEO, consultant financiar si altele.
Unde nu a stiut mai mult, m-a indreptat catre specialisti, cu care am ajuns sa lucrez si azi, de exemplu pe partea de marketing dar si pe partea financiara.

Exact de ce am avut nevoie in momentele respective, cineva cu cunostinte generale, ea find antreprenoare ca si mine, care m-a ascultat si mi-a oferit solutii la toate problemene pe care le am avut.

Deci as putea zice ca este foarte practica cand vii cu o problema la ea, nu doar te asculta si uita, insa se implica in solutionare.
Ceea ce a fost foarte benefic pentru mine.

A aratat mereu compasiune si intelegere cand imi evidentiam anumite defecte sau nemultumiri cu mine insami, si am simtit ca macar cineva tine cu mine, cand nici eu nu tineam.

Deci daca treci prin niste probleme mai complexe, multe si marunte, daca e haos in viata ta intr-un domeniu si ai incercat nenumarate lucruri, fiind acum la capatul puterii in anumite privinte, clar Sabina te poate ajuta.

Mi-a dat o claritate si o pace sufleteasca timp de 4 luni care chiar m-a scos din situatia in care eram si acum pot zice ca ma simt abundenta si pe plan profesional si pe plan personal.
Eu zic ca un psiholog e extraordinar cand simti ca nu mai ai nevoie de terapie pentru ca nu mai esti afectat emotional si pentru ca esti intr-un loc mult mai bun decat cel in care ai venit.
Deci, da, recomand cu toata inima!❤️

5/5

Diana, 27 ani, sedinte online

Mulțumesc pentru toate lecțiile învățate de la tine si ca m-ai ajutat sa mă autodepășesc si sa scap de multe, multe blocaje. M-ai luat prin surprindere parca si așa m-am emoționat după ședința si am realizat ca m-am atașat foarte tare de tine, mă bucura enorm ca am ales sa facem împreună ședințele. Acum știu ce am de făcut în majoritatea situațiilor si chiar simt ca am încredere sa mă pun pe mine pe primul loc fata de oricine altcineva si mai ales sa am curajul sa spun ce mă deranjează , iar data viitoare, dacă o sa mai apara ceva, la tine apelez sigur
5/5

Bianca, 25 ani, ședințe online

Pentru mine, decizia de a veni la terapie cu Sabina a fost una dintre cele mai bune din anul 2022. Desi ne întâlnim săptămânal de doar 4 luni, pot spune ca sunt mult mai liniștită, mă stresez mai putin si nu mă mai las acaparata de gândurile legate de viitor. In urma ședințelor de terapie, am învățat să-mi conștientizez emoțiile si trăirile, dar si sa am mai multa încredere în mine, să-mi depășesc anumite frici si sa mă prioritizez. Un alt rezultat benefic al discuțiilor din terapie a fost îmbunătățirea relației cu părinții si faptul ca apreciez mai mult timpul petrecut singura.”
5/5

Andreea, 35 ani, ședințe în cabinet

Mulțumesc pentru toată înțelegerea si răbdarea pe care ai avut-o de-a lungul ședințelor. De la primele ședințe mi-am dat seama ca nu exista judecata în tonul vocii tale, ci este un spațiu în care exista înțelegere si încredere. Prin ședințele făcut împreună, m-ai ajutat sa mă înțeleg mai bine si sa îmi organizez viața mai bine, sa mă eliberez de ce mă triggaruia în trecut si sa pot sa merg mai departe în viață cu mult mai multa încredere în mine. M-ai ajutat sa conștientizez anumite obiceiuri care nu erau constructive pentru mine si sa le înlocuiesc cu unele constructive. Mulțumesc mult pentru tot.
5/5

Mirela, 31 ani, ședințe în cabinet

Prima ședința cu Sabina m-a pus pe gânduri. E calda, te asculta si ce e mai important, nu te judeca. Am considerat ca e nevoie sa meargă copilul la psiholog, dar, după primele 30 de minute de discuții, am realizat ca eu sunt cea care trebuie sa urmeze o terapie. Un adevărat profesionist si se vede ca isi face meseria cu plăcere.
5/5

Iris Elena, 40 ani, ședința online

În urma ședințelor mele cu Sabina, aș putea spune ca: asculta activ, ofera îndrumări bazate pe experiență profesionala si nu după propria părere, crează un mediu relaxat, în care te simți în siguranță si iti oferă încredere în tine, astfel încât ajuta sa găsești singur răspunsurile dilemelor în care te găsești. A găsi pe cineva căruia sa ii oferi toată Increderea este un proces destul de dificil, dar cred ca Sabina este un psiholog care știe sa isi facă treaba așa cum trebuie, astfel încât sa realizezi ca timpul petrecut cu ea este unul prețios. O recomand cu drag!
5/5

Corina, 26 ani, ședințe online si în cabinet

Cum în viața fiecăruia dintre noi intervin si perioade ce ne pun la încercare atât raționalul, cât si emoționalul, se poate ajunge într-un punct în care simți ca pierzi controlul. Așa a fost si cazul meu în momentul în care, după o perioada intens tensionata pe plan personal, ajunsesem sa mă simt complet pierdută si neputincioasa. Cu ajutorul Sabinei am descoperit la 25 de ani faptul ca am ADHD, iar drumul pe care am fost îndrumată de către ea a fost revoluționar pentru mine personal. Cu calm si foarte multa tactica, am reușim împreună sa deslusim fiecare colțișor al minții mele împrăștiate, ceea ce pentru mine a fost complet nou. Datorită ei am învățat sa îmi ajustez stilul de viață în funcție de noul diagnostic, sa mă înțeleg mai bine, sa am răbdare si sa nu mă mai simt singura si neînțeleasă. Profesionalismul, seriozitatea, dar si empatia de care a dat dovada, a reușit sa spargă zidul pe care îl proiectasem în jurul meu înainte sa începem ședințele. Datorită ei mintea mea este mult mai clara, emoțiile intense sunt procesate mult mai ușor si cu răbdare, iar asta doar pentru ca am putut sa le analizam în profunzime împreună.
5/5

Mihaela, 25 ani, ședințe în cabinet si online

Close Menu